Јас- блогерка…?

Јас блогерка? Искрено некако ми е послаба страна пишувањето, но затоа можам да зборувам со часови! Сепак се решив да ви се обратам вас, новопечени мамички, на начин на кој посакувам мене некој да ми се обратеше кога го земав за прв пат во раце својот син. И да, не знаев ни како да го…

Патувањето може да започне!

Ви благодарам што дојдовте на мојот блог- Во изобилство на родителски блогови во соседните земји и само десетина кај нас, решив да го споделам со Вас своето видување, знаење, проблеми и решенија околу тоа како да се изменаџира времето, бебето, домашните обврски, проблемите и се заедно во 24 часа.  Следете ме овде и на фејсбук…